game-image
*Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.

Dazzle Me

Dazzle Me – så vackert att du blir bländad

Ädelstenar och vackra ljus avlöser varandra i Dazzle Me från NetEnt. Denna slot lanserades 2015 och har ett tydligt tema som inte minst framgår av dess titel. Dazzle betyder ju nämligen blända, och när du ser spelplanen fylld av juveler i olika färger och bakgrunden som fylls upp av ljusprickar så är det nästan läge att ta på sig solglasögon. Om du har ljud aktiverat lägger du också märke till ett behagligt och avslappnande musikspår som rullar under tiden du spelar.

Många olika sätt att vinna

Tro det eller ej, men det är faktiskt inte de eleganta ädelstenarna som har högst värde i Dazzle Me. Spelets i särklass mest värdefulla symboler är nämligen en Lucky 7 samt en bjällra. Det handlar alltså om två mer traditionella slotsymboler. Bland juvelerna står den med röd färg högst i kurs, följt av den lila, gröna och blåa. 

Det finns hela 76 olika vinstlinjer i Dazzle Me och många roliga vinstkombinationer kan med andra ord formas. Det samtliga har gemensamt är att de består av fem stycken identiska symboler som är närliggande till varandra i ett särskilt mönster.