game-image
*Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.

East Sea Dragon King

Mystisk närvaro i East Sea Dragon King

Ett dyk ner i blått böljande vatten kanske du inte direkt kopplar till drakar i allmänhet och kinesiska drakar i synnerhet. Men det är just en sådan drake titeln East Sea Dragon King alluderar till. Vid första anblick tycks spelet kanske inte innehålla så mycket drakar, annat än i sin logotyp. Däremot finns det en hel del andra kryptiska föremål på spelets fem hjul, och kanske gästas de också emellanåt av en och annan drake? Om inte annat ger spelets levande grafik och ljudmiljö en stark känsla av att den finns någonstans i närheten. Sloten är utvecklad av NetEnt och släpptes år 2020.

Jakten på kluster är vackert tonsatt

East Sea Dragon King har ett tema med genomgående asiatiska influenser. Detta blir tydligt dels genom animationerna i spelet och de olika motiv som återfinns på symbolerna. Även ljudspåret i spelet innehåller musik med inslag av traditionella asiatiska instrument som spelar lågmälda melodier.

Sloten använder sig av Cluster Pays-teknik vad gäller vinster. Detta betyder att den inte har vinstlinjer på samma sätt som många andra slots, utan det är kluster av symboler som skapar vinnande kombinationer. För att symboler ska anses ingå i samma kluster behöver de angränsa till varandra antingen horisontellt eller vertikalt.