game-image
*Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.

Mythic Maiden Slot

Pulshöjande upplevelser i Mythic Maiden Slot

Kuslig stämning infinner sig ganska direkt då du öppnar Mythic Maiden Slot från NetEnt. En vind med begränsat ljusinsläpp och desto mer mystiska föremål samt artefakter fyller upp skärmen. Det är i förgrunden av detta spelet kommer att ta plats och det blir inte mindre skrämmande när spelplanen faktiskt dyker upp. Kistor prydda av dödskallar, stora håriga spindlar och andra obehagliga föremål kan här synas. Det är alltså bland spelets symboler du hittar dessa motiv och det läskiga slutar inte där.

Skrämmande symboler och ljud

Låt oss utforska symbolerna i Mythic Maiden Slot lite mer. Du blir till exempel också tvungen att bekanta dig med en avhuggen, mumifierad hand som håller i en bok. Det dyker också upp ett kranium från något sorts djur samt en läskig mask med ihopsydd mun. Kombinerat med spelets trevande musik och gastkramande ljudeffekter är de kalla kårarna ett faktum för de allra flesta som vågar testa på spelet.

Är du modig nog att stanna kvar i sloten så kan du belönas med vinst då du lyckas snurra fram fem symboler på hjulen. Detta under förutsättning att de landar i ett mönster som återfinns bland någon av spelets 30 vinstlinjer.