game-image
*Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.

Spinsane Slot

Vassa klor och tänder kan förekomma i Spinsane Slot

Den lek med ord som försiggår i namnet Spinsane Slot får dig säkert att misstänka att sloten är någonting utöver det vanliga. Men kanske hade du ändå inte sett framför dig att det skulle vara skräckinjagande vargar som har huvudrollerna i spelet. Som tur är håller de sig kvar på spelplanen och kan vad vi vet inte ta sig igenom skärmen. Med denna vetskap kan du förhoppningsvis känna dig trygg i att snurra fram så många vargar som möjligt – det är ju trots allt de som ger högst vinster i Spinsane Slot.

Unik blandning i grafiken

Grafiken i Spinsane Slot är säregen, då spelets fem hjul och den ram som finns runtomkring dem har ett futuristiskt tema, med högteknologiska konstruktioner och blinkande ljus. Symbolerna i sin tur föreställer vargar, tassar och huggtänder. Spelets wild är ett brinnande “W” och scatter-symbolen visar silhuetten av en varg som ylar upp mot fullmånen. 

Du ser gärna fem symboler av samma sort dyka upp efter ett snurr i Spinsane Slot, då detta innebär vinst. Det förutsätter dock att symbolerna ligger placerade i ett mönster som överensstämmer med en av spelets vinstlinjer. Wild-symbolen kan hjälpa dig uppnå detta, då den ersätter alla spelets symboler utom scatter.