game-image
*Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.

Twin Spin MegaWays

Twin Spin MegaWays bjuder på konstant spänning

I Twin Spin MegaWays hittar du en av NetEnts första titlar som använder sig av MegaWays. Vad det innebär mer konkret är att det finns en modifikator i spelet som varierar höjden på symboler under varje snurr. Detta betyder att antalet möjliga sätt att vinna på är olika för varje gång du snurrar. MegaWays-tekniken skapar således en oförutsägbar spelupplevelse som adderar extra spänning till varje spin. Totalt innebär detta upp till 117 649 möjliga vinstlinjer och spelets fem hjul bjuder därför på mer action än du kanske först hade trott.

Twin Reel-funktion till din hjälp

Nu har du lite mer klarhet kring den sista delen av Twin Spin MegaWays namn. Vad kommer då orden “Twin Spin” ifrån? Jo, det har att göra med en central funktion i Twin Spin-franchisen. Denna funktion heter Twin Reel och innebär att två närliggande hjul vid varje snurr slumpmässigt kopplas ihop. Detta betyder att de kommer visa identiska symboler under ett snurr och på så vis ge större chans för vinstkombinationer.

Twin Spin MegaWays har färggrann grafik och design som för tankarna till ett Las Vegas-casino. Detta kompletteras av medryckande och energifylld musik. Spelet är utvecklat av NetEnt och lanserades år 2020.